Keressük a Viselj Pirosat nap legnépszerűbb résztvevőjét

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány a Pirosban a Nőkért mozgalom által meghirdetett, 2013. február 1.-én tartandó Viselj Pirosat nap legaktívabb, legnépszerûbb résztvevőjének fotóját saját, www.mnsza.hu honlapján közzé kívánja tenni.

Hogyan jelentkezhet:

Az alábbi űrlap kitöltésével, melyen megadja számunkra facebook nevét és e-mail elérhetőségét. Az adatok megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Szívalapítvány választása esetén a felhívás keretében feltöltött fotóját a Szívalapítvány honlapján megjeleníthesse.

Meddig jelentkezhet?

2013. február 3. 24:00-ig

Hogyan választjuk ki a legnépszerűbb résztvevőt:

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány facebook oldalán meghirdetett Viselj Pirosat február 1.-n eseményre feliratkozott résztvevők közül:

  • aki feltölt a Magyar Nemzeti Szívalapítvány facebook oldalának idővonalára a résztvevőt február 1.-én bármilyen piros ruhában ábrázoló fotót
  • akinek a fotója a legtöbb „tetszik” jelölést kapta

Mit adunk a fotóért?

A legjobbra értékelt résztvevő egy wellness hétvégére szolgáló utalványt kap a kecskeméti Granada Wellness Hotelbe, mely 2013. október 31.-ig használható fel.

Más nem tölthet fel képet a facebook oldalra?

Bárki feltölthet, de a jelen ajánlat nyertesét csak a regisztrált jelentkezők közül választjuk ki. Nem regisztrálhat a Szívalapítvány tisztségviselőinek, alkalmazottjainak közeli hozzátartozója.

Mikor tesszük közzé a kiválasztott nevét?

2013. február 12.-én

Hogyan értesítjük a kiválasztottat?

A regisztrációs űrlapon megadott e-mail címen. A Szívalapítvány facebook oldalán jelen felhívásunkkal kapcsolatban semmilyen módon nem lépünk kapcsolatba a résztvevővel. A regisztrációs nyilatkozaton megadott adatokat a vonatkozó törvényeknek és a Szívalapítvány adatvédelmi elveinek megfelelően kezeljük.

Mi történik, ha nyertesként nem reagálok az értesítésre?

2013. január 12.-n a nyertes nevét az Szívalapítvány honlapjának Viselj Pirosat oldalán közzétesszük. Ezt közvetlenül megelőzően a nyertest a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben az értesítés elküldését követően 48 órán belül nem kapunk visszaigazolást, akkor nyertesnek a sorban következő résztvevőt nyilvánítjuk.

Ki a felhívás szervezője?

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány. A facebook semmilyen módon nem támogatja a felhívást és azzal nem hozható összefüggésbe.


Játékunk lezárult

Köszönjük minden kedves résztvevőnek, támogatóinknak, hogy részt vettek a február 1.-i Viselj Pirosat napon. A meghirdetett játékunk nyertesét értesítettük. Kérjük, továbbra is kísérjék figyelemmel tevékenységünket, érjük el közösen a nőket fenyegető szívbetegségek csökkenését!


Kiemelt támogatónk


Kecskemét új, exkluzív szállodája, a Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel immár 4 éve várja vendégeit a belvárosától néhány percre, az M5- ös autópálya Nyugati lehajtójától 2 km - re, erdő szélén, nyugodt, csendes környezetben. tovább »

-------------- hirdetés --------------

-------------- hirdetés --------------


KIEMELT AJÁNLAT

Nem igazodik el a zárójelentésen? Mit is jelentenek a kardiológiában használt idegen szakszavak? Mit takar a rövidítés az orvosi leleten? Magyarul érthetőbb lenne a kifejezés, mint latinul vagy angolul? Összeállításunk segít az értelmezésben.

Országos Automata Életmentő Defibrillátor (AÉD) Adatbázis
Hol található defibrillátor? Van a közelemben AED készülék? Segítsen a defibrillátor térkép összeállításában!