Impresszum

A honlap a Magyar Nemzeti Szívalapítvány tulajdona.

Tudjon meg többet a Szívalapítványról:

Szerkesztés

A honlap szerkesztése a hatályos magyar törvények és jogszabályok szerint történik, figyelembe véve az Európai Uniónak az egészséggel foglalkozó honlapokra vonatkozó minőségi feltételeit.

  • Felelős vezető: Prof. Dr. Forster Tamás
  • Szerkesztő: Kis Imre Attila

A felelős vezető felel honlapunk valamennyi oldaláért tartalmi és szakmai szempontból. Honlapunkon valamennyi oldal létrehozásának és frissítésének dátuma megtalálható. Cikkeinkben, ajánlásainkban csak általunk hitelesnek tartott, tudományos értékű, megbízható külső forrásokra hivatkozunk. Minden esetben megadjuk az információ forrását, lehetőség szerint HTML formátumban (is). A HTML linkek pontosságát rendszeres időközönként ellenőrizzük.

A honlapon megjelenő tartalom üzleti célú hasznosítása nem megengedett.

A honlapunkon közölt valamennyi tartalom, akár általános, akár személyre szabott, kizárólag tájékoztatásra, az ismeretek bővítésére alkalmas. Nem helyettesíti az arra hívatott egészségügyi szakember nyújtotta tanácsadást vagy tájékoztatást. Bővebben a felelősség kizárásáról.

Bármilyen észrevétel, megjegyzés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.


KIEMELT AJÁNLAT

Nem igazodik el a zárójelentésen? Mit is jelentenek a kardiológiában használt idegen szakszavak? Mit takar a rövidítés az orvosi leleten? Magyarul érthetőbb lenne a kifejezés, mint latinul vagy angolul? Összeállításunk segít az értelmezésben.

Országos Automata Életmentő Defibrillátor (AÉD) Adatbázis
Hol található defibrillátor? Van a közelemben AED készülék? Segítsen a defibrillátor térkép összeállításában!