Felelősség kizárása

A honlapunkon közölt valamennyi tartalom, akár általános, akár személyre szabott, kizárólag tájékoztató jellegű, az ismeretek bővítésére alkalmas. Nem helyettesíti az arra hívatott egészségügyi szakember nyújtotta tanácsadást vagy tájékoztatást.

Honlapunkon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk vagy mások gyógyítására használják.

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány minden igyekezettel tartalmilag, szakmailag megfelelő tájékoztatás nyújtására törekszik. A A Magyar Nemzeti Szívalapítvány ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal az oldalainak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, anyagi vagy nem anyagi kárért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte. Panaszok esetén keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!

Bármilyen észrevétel, megjegyzés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.


KIEMELT AJÁNLAT

Nem igazodik el a zárójelentésen? Mit is jelentenek a kardiológiában használt idegen szakszavak? Mit takar a rövidítés az orvosi leleten? Magyarul érthetőbb lenne a kifejezés, mint latinul vagy angolul? Összeállításunk segít az értelmezésben.

Országos Automata Életmentő Defibrillátor (AÉD) Adatbázis
Hol található defibrillátor? Van a közelemben AED készülék? Segítsen a defibrillátor térkép összeállításában!