Központ nyílt a dohányzásról leszokás támogatására

Budapesten megnyílt a Dohányzásról Leszokást Támogató Központ. A Központ munkatársai kizárólag tudományosan megalapozott módszereket használva, jól képzett szakemberek közreműködésével segítik a hozzájuk fordulókat a dohányzásról való leszokásban.

Központ nyílt a dohányzásról leszokás támogatására

A Központban a nemzetközi tapasztalatokat felhasználva, 30 képzett tanácsadó nyújt telefonos, egyéni és csoportos leszokás támogatást. A tanácsadók között vannak orvosok, pszichológusok és egészségtanárok is. A Központ továbbképzéseket is szervez orvosok, asszisztensnők és más egészségügyi dolgozók számára.

A központ által üzemeltetett Leszokásvonalon speciálisan képzett szakemberektől kaphat hasznos (praktikus) gyakorlati tanácsokat, és leszokást segítő technikákat.

Hívja a Leszokásvonalat,

  • ha fontolgatja, hogy végleg leteszi a cigarettát és keresi, hogy mit tehetne;
  • ha belevágott a dohányzásról való leszokásba;
  • ha többször próbálkozott már a leszokással és ezúttal ismét elhatározta, hogy most végleg leteszi a cigarettát,
  • ha már letette a cigarettát és tart attól, hogy visszaesik;
  • ha visszaesett, de még nem adta fel!

Regisztráljon a Leszokásvonalon, és bátran hívja a központ szakembereit!
(06-1) 393-51-70
Munkanapokon 13-20.30-ig, normál díjazással hívható.

A praktikus tanácsok mellett egy megértő hang segíthet megküzdeni a leszokás nehézségeivel. Információkat, megértést, tanácsokat személyre szóló technikákat adnak azért, (mind a Fórum, mind a Szakértő válaszol felületen, előzetesen történt regisztráció után) hogy segítsenek Önnek megszabadulni a dohányzás rabságából és megőrizni a visszanyert szabadságát.


KIEMELT AJÁNLAT

Nem igazodik el a zárójelentésen? Mit is jelentenek a kardiológiában használt idegen szakszavak? Mit takar a rövidítés az orvosi leleten? Magyarul érthetőbb lenne a kifejezés, mint latinul vagy angolul? Összeállításunk segít az értelmezésben.

Országos Automata Életmentő Defibrillátor (AÉD) Adatbázis
Hol található defibrillátor? Van a közelemben AED készülék? Segítsen a defibrillátor térkép összeállításában!