Jó szívvel az egészségért

Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Keresés

A Szív Napjai - Események

2008. július 16. | Frissítve: 2013-01-14 09:23

 
MEGOSZTÁS:
E-mail Nyomtatás

A Szív Napjai - Események Kapcsolódó oldalak Szívünk Napja honlap Fabry-kór Magas vérnyomás 2010. november 18. Ne Gyújts Rá! nap Minden év novemberének harmadik csütörtöke a "Ne gyújts rá!" nap. Ezen a napon felhívják a dohányosokat, hogy egy teljes napig ne gyújtsanak rá; a felhívás nem titkolt célja azonban az, hogy akik erre a napra leteszik a cigarettát soha többé ne gyújtsanak rá. 2010. szeptember 26. Szívünk Napja - A Szív Világnapja Budapest, Városliget és országosan több helyszínen rendezi meg a Nemzeti Szívalapítvány és a Magyar Kardiológusok Társasága További információ a Szívünk Napja honlapon. Szívünk Napja - A Szív Világnapja 2010. május 5-8. MKT Tudományos Kongresszus Magyar Kardiológusok Társasága - a Magyar Nemzeti Szívalapítvány alapítója - 2010. évi Tudományos Kongresszusa, Balatonfüreden 2010. február 28. Ritka Betegségek Európai Napja Súlyos szívszövődményekkel (is) fenyegető ritka betegségekre, így a Fabry-betegségre és a Marfan szindrómára hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Szívalapítvány ezen a napon. 2010. február 6. Pirosban a Nőkért - riadó a nők szívbetegsége ellen A PaN alapvető célja annak tudatosítása, hogy a szív-és érbetegségek férfiakra és nőkre egyformán veszélyesek, sőt a hölgyek kockázata nagyobb, mint a férfiaké. Valamennyiünk felelőssége, hogy igyekezzünk a befolyásolható kockázati tényezőket mind a férfiak, mind a nők életéből eltüntetni. Felelősségünket növeli, hogy a gyerekek számára a felnőtt minta még fontosabb, mint a tanítás. Elsősorban az egészséges életmódú környezetben felnövekvő kislányokból lesznek azok a szép, fiatal nők, akik minden társadalom életének alapját és jövőjét jelentik. Csatlakozzon Ön is a PaN mozgalomhoz. Nálunk az első PaN Nap február 6. Aki egyetért velünk, az jelezze azzal, hogy február 6-án pirosba öltözik, vagy visel valami pirosat: sálat, kendőt, nyakkendőt, jelvényt. 2009. november 20. Ne Gyújts Rá! nap Minden év novemberének harmadik csütörtöke a "Ne gyújts rá!" nap. Ezen a napon felhívják a dohányosokat, hogy egy teljes napig ne gyújtsanak rá; a felhívás nem titkolt célja azonban az, hogy akik erre a napra leteszik a cigarettát soha többé ne gyújtsanak rá. 2009. szeptember 27. Szívünk Napja - A Szív Világnapja Budapest, Városliget és országosan több helyszínen rendezi meg a Nemzeti Szívalapítvány és a Magyar Kardiológusok Társasága További információ a Szívünk Napja honlapon. Szívünk Napja - A Szív Világnapja 2009. május 6-9. MKT Tudományos Kongresszus Magyar Kardiológusok Társasága - a Magyar Nemzeti Szívalapítvány alapítója - 2009. évi Tudományos Kongresszusa, Balatonfüreden 2009. február 28. Ritka Betegségek Európai Napja Súlyos szívszövődményekkel (is) fenyegető ritka betegségekre, így a Fabry-betegségre és a Marfan szindrómára hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Szívalapítvány ezen a napon.

 
MEGOSZTÁS:
E-mail Nyomtatás

Bejelentkezés

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány weboldalán bizonyos tartalmak, illetve szolgáltatások csak regisztrált felhasználók számára elérhetőek.

A regisztráció előnyei:
Mennyibe kerül?
A regisztráció ingyenes és az is marad.

Hogyan regisztráljak?
Kérjük, adja meg a kért adatokat, majd nyomja meg "Regisztráció" gombot! A megadott e-mail címre, elküldünk Önnek egy levelet, amiben egy aktiváló linket talál. Erre a linkre kattintva tudja majd véglegesíteni feliratkozását. Fontos tudnia, hogy csak regisztrációja véglegesítése után tud majd bejelentkezni oldalainkon.

Kiemelt ajánlat

Szív Szótára
Nem igazodik el a zárójelentésen?
tovább »

Defibrillátor térkép


Szavazás

Mi a javaslata az élelmiszerek transzzsír tartalmára vonatkozólag?

Államilag korlátozni a megengedhető arányt
Egy szint felett megadóztatni
Gyártók önkéntes fogadalma
Nem időszerű ez most

Alapító szervezetünk

Magyar Kardiológusok Társasága a Magyar Nemzeti Szívalapítvány alapító szervezete


Nemzetközi kapcsolatok

European Heart Network
World Heart Federation

Facebookon
Szívalapítvány a YouTube-on