Hirdetési elvek

Fizetett hirdetés

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány oldalain megjelenő fizetett hirdetéseket az általunk szerkesztett tartalomtól elkülönítjük. A hirdetések tulajdonosai és más szponzorok nem rendelkeznek befolyással az általunk szerkesztett tartalomra vonatkozólag, illetve az általunk szerkesztett tartalmat sem igazítjuk az esetleg megjelenő hirdetéshez. Ezen felül oldalaink tartalmát sem egyeztetjük a hirdetőkkel a megjelenést megelőzőleg.

Kizárás

Nem közlünk olyan hirdetéseket melyek ellentétesek együttműködési irányelveinkkel, így különösen nem közlünk a dohányipar által szponzorált hirdetéseket.

Felelősség

A hirdetők felelősek hirdetéseik tartalmáért, nem vállalunk felelősséget a hirdetések megjelentetéséből adódó bármilyen jogsértésért, kárért. Fenntartjuk a jogot, hogy az itt lefektetett, illetve az oldalainkon megtalálható egyéb irányelveket sértő hirdetéseket azonnal eltávolítsuk. A hirdetések megjelenése nem jelenti egyúttal az Alapítvány részéről a hirdetés tartalmának ajánlását, arról bármilyen támogató véleményét. Oldalainkon megjelenhetnek a Google rendszere által közvetített hirdetések is. Ezek tartalmát előzetesen nincs módunkban ellenőrizni, azonban utólagos ellenőrzés során az irányelveket megsértő hirdetéseket eltávolítjuk.

Linkcsere

A kölcsönösség alapján bizonyos témákban általunk elfogadott más szervezetek és intézmények honlapjára mutató linkeket és/vagy bannereket elhelyezhetünk honlapunkon. Az ilyen együttműködés minden esetben egyedi megállapodáson alapul, és díjazás vagy más anyagi előny nélküli (ingyenes). Nem veszünk részt automatikus linkcsere programokban.

Észrevételek, kapcsolatfelvétel

Amennyiben bármilyen kérdése vagy aggálya adódna a jelen Hirdetési elvekkel, illetve bármelyik hirdetéssel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ezen az keresztül, vagy küldjön nekünk levelet a következő címre:

Magyar Nemzeti Szívalapítvány

6725 Szeged, Semmelweis utca 8.

A postai úton beérkező megkeresésekre igyekszünk rövid időn, de legkésőbb 30 napon belül írásban válaszolni.


KIEMELT AJÁNLAT

Nem igazodik el a zárójelentésen? Mit is jelentenek a kardiológiában használt idegen szakszavak? Mit takar a rövidítés az orvosi leleten? Magyarul érthetőbb lenne a kifejezés, mint latinul vagy angolul? Összeállításunk segít az értelmezésben.

Országos Automata Életmentő Defibrillátor (AÉD) Adatbázis
Hol található defibrillátor? Van a közelemben AED készülék? Segítsen a defibrillátor térkép összeállításában!