Jó szívvel az egészségért

Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Keresés

Hirdetési elvek

2006. május 5. | Frissítve: 2013-01-14 09:23

 
MEGOSZTÁS:
E-mail Nyomtatás

Fizetett hirdetés

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány oldalain megjelenő fizetett hirdetéseket az általunk szerkesztett tartalomtól elkülönítjük. A hirdetések tulajdonosai és más szponzorok nem rendelkeznek befolyással az általunk szerkesztett tartalomra vonatkozólag, illetve az általunk szerkesztett tartalmat sem igazítjuk az esetleg megjelenő hirdetéshez. Ezen felül oldalaink tartalmát sem egyeztetjük a hirdetőkkel a megjelenést megelőzőleg.

Kizárás

Nem közlünk olyan hirdetéseket melyek ellentétesek együttműködési irányelveinkkel, így különösen nem közlünk a dohányipar által szponzorált hirdetéseket.

Felelősség

A hirdetők felelősek hirdetéseik tartalmáért, nem vállalunk felelősséget a hirdetések megjelentetéséből adódó bármilyen jogsértésért, kárért. Fenntartjuk a jogot, hogy az itt lefektetett, illetve az oldalainkon megtalálható egyéb irányelveket sértő hirdetéseket azonnal eltávolítsuk. A hirdetések megjelenése nem jelenti egyúttal az Alapítvány részéről a hirdetés tartalmának ajánlását, arról bármilyen támogató véleményét. Oldalainkon megjelenhetnek a Google rendszere által közvetített hirdetések is. Ezek tartalmát előzetesen nincs módunkban ellenőrizni, azonban utólagos ellenőrzés során az irányelveket megsértő hirdetéseket eltávolítjuk.

Linkcsere

A kölcsönösség alapján bizonyos témákban általunk elfogadott más szervezetek és intézmények honlapjára mutató linkeket és/vagy bannereket elhelyezhetünk honlapunkon. Az ilyen együttműködés minden esetben egyedi megállapodáson alapul, és díjazás vagy más anyagi előny nélküli (ingyenes). Nem veszünk részt automatikus linkcsere programokban.

Észrevételek, kapcsolatfelvétel

Amennyiben bármilyen kérdése vagy aggálya adódna a jelen Hirdetési elvekkel, illetve bármelyik hirdetéssel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ezen az keresztül, vagy küldjön nekünk levelet a következő címre:

Magyar Nemzeti Szívalapítvány

6000 Kecskemét, Nyíri út 38.

A postai úton beérkező megkeresésekre igyekszünk rövid időn, de legkésőbb 30 napon belül írásban válaszolni.

 
MEGOSZTÁS:
E-mail Nyomtatás

Bejelentkezés

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány weboldalán bizonyos tartalmak, illetve szolgáltatások csak regisztrált felhasználók számára elérhetőek.

A regisztráció előnyei:
Mennyibe kerül?
A regisztráció ingyenes és az is marad.

Hogyan regisztráljak?
Kérjük, adja meg a kért adatokat, majd nyomja meg "Regisztráció" gombot! A megadott e-mail címre, elküldünk Önnek egy levelet, amiben egy aktiváló linket talál. Erre a linkre kattintva tudja majd véglegesíteni feliratkozását. Fontos tudnia, hogy csak regisztrációja véglegesítése után tud majd bejelentkezni oldalainkon.

Kiemelt ajánlat

Szív Szótára
Nem igazodik el a zárójelentésen?
tovább »

Defibrillátor térkép


Szavazás

Mi a javaslata az élelmiszerek transzzsír tartalmára vonatkozólag?

Államilag korlátozni a megengedhető arányt
Egy szint felett megadóztatni
Gyártók önkéntes fogadalma
Nem időszerű ez most

Alapító szervezetünk

Magyar Kardiológusok Társasága a Magyar Nemzeti Szívalapítvány alapító szervezete


Nemzetközi kapcsolatok

European Heart Network
World Heart Federation

Facebookon
Szívalapítvány a YouTube-on