Defibrillátor készülék adatainak karbantartása

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány 2008 óta mutatja be weboldalán az országban nyilvánosan is elérhető Automata Életmentő Defibrillátor (AÉD) készülékek listáját. Az adatbázistban jelenleg 719 készülék szerepel.

Célunk, hogy az adatbázisban szereplő adatok mindenkor érvényesek és pontosak legyenek.

ZÖLD színnel jelöljük azokat a készülékeket, melyeket két éven belül regisztráltak, vagy az adatokat két éven belül frissítették.

SZÜRKE színnel jelöljük azokat a készülékeket, melyeknek az adatai két évnél régebbiek.

Hogyan lehet elvégezni az adatok karbantartását?

  • Az adatbázisban szereplő készülékek adatainak karbantartását csak belépett felhasználóként végezheti el, ezért kérjük, először lépjen be.

  • Amennyiben még nem regisztrált oldalunkon, regisztráljon majd lépjen be.

  • Bejelentkezett felhasználóként a készülékek listájáról a karbantartani kívánt készüléket kiválasztva láthatja a készülék adatainak karbantartására szolgáló hivatkozást. (az alábbi gomb csak demonstráció)

  • Kattintson a linkre majd a karbantartás elvégzésére való jogosultság igazolásaként adja meg a készülék regisztrációja során rögzített email címet. - Adatbázisunkban egy készülék regisztrációját úgy tudja véglegesíteni, hogy egy adott email címre kiküldött levelünkben található linkre kattint. az azonosításhoz ezt az email címet kell megadnia.

  • Azonosítás után elvégezheti az adatok frissítését, melynek eredményeként a karbantartott készülék két évig zöld jelöléssel szerepel majd adatbázisunkban.

AED készüléket regisztrálok

Ha Ön kezelője vagy tulajdonosa egy automata életmentő defibrillátornak (AED), kérjük a következő oldalon töltsön ki egy rövid adatlapot, hogy megjelenhessen az adatbázisban.

AED készüléket javasolok

Ha Ön NEM tulajdonosa/üzemeltetője egy automata defibrillátornak, de tudomása van a készülékről, kérjük jelezze nekünk!


Kapcsolódó oldalak

KIEMELT AJÁNLAT

Nem igazodik el a zárójelentésen? Mit is jelentenek a kardiológiában használt idegen szakszavak? Mit takar a rövidítés az orvosi leleten? Magyarul érthetőbb lenne a kifejezés, mint latinul vagy angolul? Összeállításunk segít az értelmezésben.

Országos Automata Életmentő Defibrillátor (AÉD) Adatbázis
Hol található defibrillátor? Van a közelemben AED készülék? Segítsen a defibrillátor térkép összeállításában!