Adjon hangot szívének

Adjon hangot szívének

Szívhanggyűjtés a Szívalapítvány javára

A Megared krill olaj gyártója a Reckitt Benckiser a Magyar Nemzeti Szívalapítvánnyal közösen 2014 tavaszán elindította a Szívet szívért mozgalmat. A mozgalom célja felhívni a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésének fontosságára. A szervezők a figyelemfelkeltésnek egy sajátos módját választották, egy kampány segítségével szívhanggyűjtést szerveznek.

2014. május 12. és 16. között 5 vidéki nagyvárosban kezdik az akciót, ahol a megjelentek számára ingyenes szűrővizsgálatot is végeznek. Ebben az 5 napban a Szűrőprogram szűrőkamionja MegaRed Szívet Szívért kamionná változik, ahol a résztvevők felvetethetik a szívhangjukat, és adományozhatják a Szívet Szívért program számára.

A Szívet Szívért kampány célja, hogy minél több adományozott szívhangból létrehozzák az Ország Szívhangját, ezzel felhívják egész Magyarország figyelmét a megelőzésre. A szívhangok konkrét forintokat érnek, amit a Magyar Nemzeti Szívalapítvány javára ajánl fel a gyártó cég, hogy ezzel segítse a szív és érrendszeri betegségek elleni küzdelmet.

Bővebben a Szívet Szívért mozgalomról itt olvashat.


Kapcsolódó oldalak

KIEMELT AJÁNLAT

Nem igazodik el a zárójelentésen? Mit is jelentenek a kardiológiában használt idegen szakszavak? Mit takar a rövidítés az orvosi leleten? Magyarul érthetőbb lenne a kifejezés, mint latinul vagy angolul? Összeállításunk segít az értelmezésben.

Országos Automata Életmentő Defibrillátor (AÉD) Adatbázis
Hol található defibrillátor? Van a közelemben AED készülék? Segítsen a defibrillátor térkép összeállításában!