Magyar Nemzeti Szívalapítvány


Központ nyílt a dohányzásról leszokás támogatására

http://www.mnsza.hu/hirek/dohanyzas/dohanyzasrol_leszokasert.php

Budapesten megnyílt a Dohányzásról Leszokást Támogató Központ. A Központ munkatársai kizárólag tudományosan megalapozott módszereket használva, jól képzett szakemberek közreműködésével segítik a hozzájuk fordulókat a dohányzásról való leszokásban.

Központ nyílt a dohányzásról leszokás támogatására

A Központban a nemzetközi tapasztalatokat felhasználva, 30 képzett tanácsadó nyújt telefonos, egyéni és csoportos leszokás támogatást. A tanácsadók között vannak orvosok, pszichológusok és egészségtanárok is. A Központ továbbképzéseket is szervez orvosok, asszisztensnők és más egészségügyi dolgozók számára.

A központ által üzemeltetett Leszokásvonalon speciálisan képzett szakemberektől kaphat hasznos (praktikus) gyakorlati tanácsokat, és leszokást segítő technikákat.

Hívja a Leszokásvonalat,

Regisztráljon a Leszokásvonalon, és bátran hívja a központ szakembereit!
(06-1) 393-51-70
Munkanapokon 13-20.30-ig, normál díjazással hívható.

A praktikus tanácsok mellett egy megértő hang segíthet megküzdeni a leszokás nehézségeivel. Információkat, megértést, tanácsokat személyre szóló technikákat adnak azért, (mind a Fórum, mind a Szakértő válaszol felületen, előzetesen történt regisztráció után) hogy segítsenek Önnek megszabadulni a dohányzás rabságából és megőrizni a visszanyert szabadságát.

Nyomtatás